ΥΠΑΡΧΟΥΝ 4 ΤΡΟΠΟΙ AΠΟΣΤΟΛΗΣ – ΠΑΡΑΛΛΑΒΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΣΑΣ

1. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕΣΩ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΩΝ

Μπορείτε να επιλέξετε να αποσταλούν τα προϊόντα που επιλέξετε μέσω εταιρίας ταχυμεταφορών (Γενική Ταχυδρομική). Tα περισσότερα προϊόντα αποστέλλονται την επομένη εργάσιμη ημέρα Η παραλαβή γίνεται οπού ορίσετε εσείς, με ένα κόστος 10€.

2. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕΣΩ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟΥ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ

Μπορείτε να επιλέξετε να αποσταλούν τα προϊόντα που επιλέξετε μέσω πρακτορείου μεταφορών. (1-2 εργάσιμες ημέρες και παραλαβή από την έδρα του πρακτορείου). Η χρέωση στην περίπτωση αυτή είναι 5€ ενώ δυστυχώς δεν γίνεται δεκτή η αντικαταβολή. Θα πρέπει είτε να γίνει κατάθεση του ποσού της παραγγελίας σε τραπεζικό μας λογαριασμό της τράπεζας που συνεργαζόμαστε (δείτε τρόπους πληρωμής), είτε η παραγγελία σας να πληρωθεί με χρέωση σε πιστωτική κάρτα

3. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕΣΩ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟΥ ΚΤΕΛ

Μπορείτε να επιλέξετε να αποσταλούν τα προϊόντα που επιλέξετε μέσω πρακτορείου ΚΤΕΛ (Η πλέον γρήγορη αποστολή).

Εάν τα προϊόντα είναι άμεσα διαθέσιμα τα πάμε αυθημερόν στο KTEΛ σας και έρχονται σε σας ανάλογα το που αποστέλλονται ακόμη και μέσα σε λίγες ώρες (Παραλαβή από την έδρα του πρακτορείου ΚΤΕΛ). Η χρέωση στην περίπτωση αυτή είναι 5 € ενώ δεν γίνεται δεκτή η αντικαταβολή.

Θα πρέπει η να γίνει κατάθεση του ποσού της παραγγελίας σε τραπεζικό μας λογαριασμό στην τράπεζα που συνεργαζόμαστε (δείτε τρόπους πληρωμής) είτε η παραγγελία σας να πληρωθεί με χρέωση σε πιστωτική κάρτα

4. ΠΑΡΑΛΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ WHEELMASTER

Μπορείτε επίσης να παραλαμβάνετε τις παραγγελίες σας από το κατάστημα μας χωρίς καμιά επιβάρυνση εξόδων αποστολής. Στην περίπτωση αυτή θα πρέπει πρώτα να βεβαιωθείτε ότι η παραγγελία σας είναι έτοιμη να παραδοθεί μέσω τηλεφώνου στο (+30) 210 8541317.

Για την τοποθέτηση των ελαστικών σας στην μοτοσυκλέτα σας η εργασία τοποθέτησης – ζυγοστάθμισης είναι ΔΩΡΕΑΝ