ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΑΣ ΜΕ 4 ΤΡΟΠΟΥΣ

1. ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ (ΜΕΘΟΔΟΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗΣ)

Εξοφλείστε την παραγγελία σας με την παράδοση της, στο χώρο σας η απο τα κατα τοπους υποκαταστηματα της Γενικής Ταχυδρομικής. Καθε αποστολη με αντικαταβολη επιβαρυνεται με εξτρα κοστος X€. Στην περίπτωση που δεν ισχύει η μέθοδος της αντικαταβολής μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ πιστωτικής κάρτας ή μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό (έμβασμα).

2. ΠΛΗΡΩΜΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΑΒΗ-ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΣΑΣ ΣΤΟ ΠΛΗΣΙΕΣΤΕΡΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ WHEELMASTER

Κάντε την παραγγελία σας από το www.wheelmaster.gr και παραλάβετε τα προϊόντα σας την επόμενη μέρα από το κατάστημα μας.

3. ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕΣΩ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ.

Εάν δεν έχετε πιστωτική κάρτα ή αν δεν μπορείτε εύκολα να βρίσκεστε στο σπίτι τις ώρες που παραδίδουμε, μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας μέσω τραπεζικού λογαριασμού. Προεξοφλήστε την παραγγελία σας σε ένα από τους ακόλουθους λογαριασμούς των Τραπεζών που συνεργαζόμαστε

ALPHA BANK:

Αριθ. Λογαριασμου: 216002101055351
IBAN: GR3801402160216002101055351

Μας ενημερωνετε στα τηλεφωνα (+30) 210 8541317. Μολις μας ενημερωσετε τηλεφωνικα και επιβεβαιωσουμε με την τραπεζα την καταθεση αποστέλλουμε την παραγγελία σας.

Αν χρησιμοποιείτε web banking μπορείτε να κάνετε την κατάθεση του ποσού και να μας στειλετε με email στο kouzen88@gmail.com την απόδειξη της κατάθεσης.

4. ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.wheelmaster.gr δέχεται όλες τις πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard, και Diners. Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από ανώτατα συστήματα online ασφαλείας τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών στις περισσότερες από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις του κόσμου.

Στη (secure) φόρμα παραγγελίας συμπληρώστε όλα τα απαραίτητα πεδία (αριθμό κάρτας, ημερομηνία λήξης της και τράπεζα έκδοσης).Ετσι πληρωνεται με πιστωτική κάρτα την παραγγελία σας.

Επίσης στο www.wheelmaster.gr σας δίνεται η δυνατότητα να επιλέξετε αν η πληρωμή σας θα γίνει με απόδειξη λιανικής πώλησης ή με τιμολόγιο. Τιμολόγιο εκδίδεται σε εταιρίες και ελεύθερους επαγγελματίες εφόσον συμπληρώσουν κατά την παραγγελία τους τα εξής στοιχεία: Επωνυμία εταιρίας, Α.Φ.Μ., Δ.Ο.Υ., Εδρα και Επάγγελμα.